Sprogimas

Viskas, ką reikia žinoti apie automobilio žibintų remontą

zibintaiAutomobilio žibintai, kaip ir visos kitos automobilio sudedamosios dalys, tikrai nėra apsaugotos nuo mechaninių pažeidimų ir įvairių gedimų. Kiekvienos, net ir itin modernios transporto priemonės savininkas tikrai gali susidurti su pačiais įvairiausiais priekinių ar galinių žibintų pažeidimais, kurie, savaime suprantama, pastebimai sumažina vairavimo proceso kokybę. Akivaizdžiai suprastėjęs matomumas tamsiuoju paros metu, be priežasties pageltęs žibinto stiklas ar plika akimi ant žibinto matomi gilūs įbrėžimai – neigiami automobilio žibintų pokyčiai, kurie dažniausiai įtakoja suprastėjusią priekinių ar galinių žibintų būklę bei sumažėjusį automobilio šviesos sklaidos priemonių funkcionalumą. Racionaliausias ir finansiškai palankiausias sprendimas norint išspręsti šias problemas – automobilio žibintų remontas. Bet ar tikrai verta atlikti automobilio žibintų remontą? O gal geriau iš karto įsigyti naujus žibintus?

Automobilio žibintų remontas – visomis prasmėmis racionaliausias sprendimas

Mechaniniai priekinių arba galinių žibintų pažeidimai ar sutrikęs automobilių žibintų funkcionalumas – tikrai nėra priežastys, dėl kurių reikėtų įsigyti naujus, daug finansinių lėšų reikalaujančius automobilio žibintus. Automobilio žibintų būklės suprastėjimą gali lemti labai skirtingos priežastys , kurios remonto metu dažniausiai pašalinamos itin greitai ir efektyviai. Profesionalų automobilio žibintų remontą atliekantys specialistai tikrai gali pasiūlyti itin gausų remonto paslaugų spektrą. Įmonės, kurios specializuojasi transporto priemonių žibintų tvarkymo srityje, kasdien susiduria su pačiomis įvairiausiomis tiek priekinių, tiek galinių automobilio žibintų problemomis. Todėl jie tikrai gali nustatyti konkrečias žibintų gedimo priežastis ir efektyviai jas pašalinti.

Kartais automobilių žibintų būklės suprastėjimą lemia itin mažos problemos, tokios kaip įtrūkęs žibinto stiklas, perdegusi lemputė ar užsiteršę lęšiai. Šias problemas profesionalias automobilio žibintų paslaugas teikiančios įmonės tikrai išsprendžia labai greitai. Pasinaudojus remonto paslaugomis transporto priemonės savininkas vėl gali džiaugtis pirmine priekinių ir galinių žibintų estetine išvaizda ir nepriekaištingu jų funkcionalumu. Na ir svarbiausia – tiek smulkūs, tiek visapusiški automobilio žibintų remonto darbai pareikalauja gerokai mažesnės finansinės išraiškos, nei naujų automobilio žibintų įsigijimo procesai.

Įsigijote automobilį iš JAV? Žibintų remonto paslaugos – neišvengiama būtinybė

 

Tikriausiai visi vairuotojai puikiai žino, jog iš JAV atkeliavusios transporto priemonės tikrai neturi žibintų, atitinkančių Europos Sąjungos keliamus reikalavimus. Tokių transporto priemonių turėtojams, prieš pradedant eksploatuoti automobilį, visų pirma reikia pasinaudoti įmonių, atliekančių žibintų perdarymą, paslaugomis. Kitu atveju – nepavyks atlikti privalomosios techninės apžiūros. O be jos tikrai negalima nei vienos, net ir techniškai tvarkingos ar itin modernios transporto priemonės eksploatuoti Lietuvoje ar bet kurioje kitoje Europos Sąjungos šalyje. Profesionalią žibintų perdarymo paslaugą teikiantys specialistai puikiai išmano žibintų perdarymo eigą bei ją lydinčias taisykles. Todėl norint turėti ne tik gražią iš JAV atvykusią transporto priemonę, bet ir eksploatuojamą automobilį tikrai vertėtų pasinaudoti šiomis paslaugomis. Žibintų perdarymo metu, esant poreikiui, specialistai sumontuoja naują, europietiško tipo priešrūkinį žibintą automobilio gale, kurio reikalauja Lietuvoje vyraujantys įstatymai. Taip pat atliekami visi priešrūkinio žibinto pajungimo darbai. Atlikus visus priešrūkinio žibinto montavimo procesus, įgyvendinami svarbūs, posūkio signalų pokyčiai.

Na ir galiausiai, atsižvelgiant į esamus ES reikalavimus, atliekami visi reikalingi priekinių gabaritinių ir dienos šviesos žibintų pakeitimai. Tikslią žibintų perdarymo eigą ir kainą įtakoja transporto priemonės modelis, pagaminimo metai ir kiti papildomi veiksniai. Tačiau puikiai žibintų darbo specifiką išmanantys, automobilio žibintų remonto srityje dirbantys profesionalai pamatę transporto priemonę iš karto gali nurodyti tikslią paslaugų kainą, trukmę ir eigą. Visus žibintų perdarymo procesus jie atlieka ne tik kruopščiai ir greitai, bet ir vadovaudamiesi šiuo metu vyraujančiais ES reikalavimais. Todėl pasinaudoję profesionalų paslaugomis tikrai išvengsite visų nesklandumų, sutaupysite daug laiko ir neabejotinai turėsite ne tik gražią, bet ir visus ES reikalavimus atitinkančią transporto priemonę.

23-218

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode