Marcinkevičius




Kastytis Pavilonis perrinktas prezidentu naujai ketverių metų Lietuvos sportinio ėjimo asociacijos kadencijai

Alytaus miesto teatre lapkričio 26 d. vyko Lietuvos sportinio ėjimo asociacijos (LSĖA) ataskaitinis rinkiminis susirinkimas, jame dalyvavo sportinio ėjimo treneriai, teisėjai, kiti sportinio ėjimo specialistai ir rėmėjai. 2013–2016 m. olimpinio ciklo ataskaitą skaitė LSĖA  prezidentas K. Pavilonis. Jis pasidžiaugė, kad net 7 ėjikai dalyvavo Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse. Atskaitoje dėl nepatenkinamų sportininkų rezultatų Kastytis Pavilonis kaltino trenerių darbą, o labiausiai buvo nepatenkintas trenerio darbu. „Po olimpiados buvau jau  apsisprendęs baigti trenerio karjerą, bet po trijų mėnesių svarstymų sugrįžau. Manau, esu sukaupęs didelę patirtį, o svarbiausia – savęs dar neišreikiau dirbdamas treneriu“, – kalbėjo K. Pavilonis.

Naujai ketverių metų kadencijai LSĖA prezidentu buvo perrinktas K. Pavilionis. Jis suformavo tokią savo komandą: viceprezidentas Romas Jurgelevičius, generalinis sekretorius alytiškis Valdas Kučinskas, teisėjų kolegijos pirmininkas kaunietis Aloyzas Bliūdžius, revizorė alytiškė Žibutė Jankauskaitė. Į asociacijos prezidiumą dar pateko kaunietis Stepas Misiūnas, vilniečiai  Juozas Genevičius, Donatas Škarnulis, Brigita Virbalytė-Dimšienė ir Juzefas Romankovas, jonavietė Gražina Goštautaitė, alytiškiai Vida Gadliauskienė ir Arūnas Klebauskas, krakiškis Robertas Kaselis.

Ataskaitos ir rinkimų konferencijoje dalyvavusi Lietuvos lengvosios atletikos federacijos (LLAF) viceprezidentė Nijolė Medvedeva už nuveiktus darbus Kastyčiui Paviloniui įteikė Europos lengvosios atletikos asociacijos (EAA) sidabro ženkliuką.

Antroje konferencijos dalyje visiems konferencijos dalyviams buvo įteikti 2017 m. LSĖA kalendorius, leidinys „Lietuvos ėjikas“, užrašų knygelės, o labiausiai nusipelniusiems – dar ir stalo laikrodžiai.

Apdovanojimuose dalyvavo ir Alytaus miesto savivaldybės meras Vytautas Grigaravičius, mero pavaduotoja Valė Gibienė, Alytaus miesto savivaldybės administracijos Sporto ir rekreacijos skyriaus vedėjas Adomas Andrušaitis.

Geriausiais 2016 m. ėjikais pripažinti vilniečiai Brigita Virbalytė-Dimšienė ir Marius Žiūkas, o jaunaisiais ėjikais – Austėja Kavaliauskaitė ir Daumantas Liutinskis iš Krakių. Jiems buvo įtekti piniginiai prizai. Apdovanojimus gavo ir jų treneriai K. Pavilonis, J. Romankovas ir R. Kaselis.

Alytaus miesto savivaldybės meras V. Grigaravičius džiaugėsi, kad Alytus turi tokį sportinio ėjimo specialistą, trenerį Kastytį Pavilonį, kuris ypač gražiai organizuoja tarptautinį Alytaus ėjikų festivalį. „Šis renginys garsina miestą ir ko gero yra pats geriausias miesto renginys“, – teigė V. Grigaravičius.

Apdovanojimus gavo ir jubiliatai, treneriai, teisėjai, miesto sporto vadovai,  žurnalistai – visi tie, kurie aktyviai dalyvauja Lietuvos sportinio ėjimo veikloje.

Daiva Jakubauskienė, Alytaus miesto savivaldybės administracijos Sporto ir rekreacijos skyriaus vyriausioji specialistė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode