Sprogimas

Kaip pašalinti nepageidaujamas nėštumo pasekmes figūrai?

Nėštumas – labai svarbus etapas moters gyvenime, tačiau jis neretai sukelia ir psichologinį diskomfortą. Vyksta įvairūs fiziologiniai pokyčiai, su kurių liekamaisiais reiškiniais - išsitampiusia oda, pertekliniu riebalų sluoksniu, atsikišusiu pilvuku - susitaikyti gali ir nori ne visos. Po gimdymo dažniausiai būna sudėtinga atstatyti stangrią pilvo odą. Neretai moterys negali susitaikyti su tokiais savo kūno pokyčiais, o tai atsispindi smunkančioje jų savivertėje. Laimei, šiais laikais galima rasti įvairiausių procedūrų, kurios padės atsikratyti neigiamų padarinių figūrai.

„Atsikišęs pilvukas“ – pašalinama problema

Dažniausiai po nėštumo pilvo oda praranda pirminę formą ir elastingumą. Taip nutinka dėl susilpnėjusios pilvo sienos, prasiskyrusių raumenų. Jei turite šias problemas ir nesugebate su jomis susitaikyti – tinkamiausias variantas pilvo sienos plastika. Atkreiptinas dėmesys, kad prasiskyrę pilvo raumenys gali tapti pilvo išvaržos ir dar rimtesnių ligų priežastimi. Pilvo plastika yra ne vien estetinė, bet ir sveikatai būtina operacija, esant prasiskyrusiems pilvo raumenims.

Svarbu žinoti, kad ši procedūra jums tinkama, tik tuo atveju, jeigu Jūsų KMI ne didesnis nei 31, neturite sveikatos problemų ir artimiausiu metu neplanuojate nėštumo. Po operacijos liks randas, kuris laikui bėgant labai pašviesės. Konsultacijos metu su chirurgu aptarsite visus svarbius klausimus.

Pati operacijos trukmė 2 – 5 valandos, atliekama taikant bendrinę nejautrą. Eiga priklauso nuo individualaus atvejo, tai nusprendžiama konsultacijos su gydytoju metu. Rezultatas matomas iškart, bet galutinis vaizdas  džiugins maždaug po 4 mėnesių.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad procedūra gali būti atliekama mažiausiai po gimdymo praėjus 5 mėnesiams. Jei žindote kūdikį, po maitinimo nutraukimo taip pat turi praeiti tiek pat laiko.

Šlaunų viršuje nukarusi išsitampiusi oda

Ši problema dažniausiai atsiranda dėl didelio svorio netekimo. Iš karto po gimdymo moteris netenka dažniausiai apie 5 kilogramų, vėlesnis svorio kritimas labai individualus. Visa tai lemia šlaunų estetinės būklės pablogėjimą. Laimei, ši problema išsprendžiama. 

Šlaunų patempimas – tai efektyvus būdas, kuris gali suteikti  ilgalaikius rezultatus. Jums reikalinga ši operacija, jei viršuje šlaunų susidaręs odos ir riebalų perteklius, tačiau pats kūno svoris stabilus. Svarbu žinoti, kad po procedūros lieka randai, tačiau jie po 8-12 savaičių ima blukti ir galiausiai tampa vos matomi. Galutiniai rezultatai dažniausiai pasimato jau po kelių savaičių.

Pati operacija trunka 2-3 valandas, atliekama taikant bendrinę nejautrą. Eiga priklauso nuo individualaus atvejo, todėl pjūviai gali būti atliekami skirtingai. Tai nusprendžiama konsultacijos metu, kai gydytojas įvertinęs paciento būklę, parenka tinkamiausią variantą. Jeigu daugiau apie tai norite sužinoti, spauskite čia.

Su neigiamomis nėštumo pasekmėmis figūrai nebūtina susigyventi

Šiais laikais vis dar atsargiai žvelgiama į moters kūno korekcijas, ypač po nėštumo. Konservatyvesnė visuomenės dalis neigiamai vertina bet kokias plastines operacijas. Bijodamos pasmerkimo, daugelis moterų net ir šiandien nesėkmingai mėgina susigyventi su savo trūkumais, nors juos įmanoma pašalinti. Raginame įveikti visas baimes, nepaisyti stereotipų, nes jūsų kūnas priklauso vien tik jums. Turite teisę spręsti, ar norite pašalinti trūkumus, pasitelkiant į pagalbą plastinę chirurgiją, kurios pasiūla šiomis dienomis labai plati, todėl be abejonės rasite jums priimtiniausią variantą.

21-348

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode