Sprogimas

Akmenėje ir Mažeikiuose – ralis Ladies Go For Family

Savaitgalį pirmą kartą Akmenėje ir Mažeikiuose įvyko ne tik Lietuvos ralio čempionato etapas, bet ir ORLEN Lietuva Ladies Go For Family orientacinis-pramoginis ralis.

Dalyviai startavo Naujojoje Akmenėje, kur slalomo rungtyje turėjo įveikti tam tikrą schemą ir su SERES elektromobiliais, ir važiuojant atgaline pavara įmušti kamuolį į futbolo vartus. Šią varžybų dalį galėjo išbandyti ne tik sporto komandos, bet ir žiūrovai.

 

Ekipažai varžėsi atlikdami įvairias užduotis Karpėnų klinčių karjere, aplankė Akmenės krašto muziejų ir Basakojų taką. Prie AB „ORLEN Lietuva“ įveikė greituminį slalomą. Aplankė Renavo dvarą ir finišavo prie Sedos malūno, kur svečius iškilmingai pasitiko Mažeikių Vytauto Klovos muzikos mokyklos Sedos skyriaus pučiamųjų orkestras „Griaustinis“ su Moksleivių namų šokių studijos „Saulė“ šokėjomis. Šeimininkai visus pavaišino to krašto pusmarškone koše ir rūgpieniu.

Viekšniuose įvyko iškilminga apdovanojimų ceremonija. Taures ir dovanas nugalėtojams įteikė Mažeikių rajono savivaldybės meras Vidmantas Macevičius ir Akmenės rajono savivaldybės meras Vitalijus Mitrofanovas.

Ladies Go Green įskaitoje 3-ioji vieta atiteko „Fast Star“ komandai iš Mažeikių, 2-oji – „Antibarbi“ iš Šiaulių, nugalėjo šioje įskaitoje „Juodai auksinės“ iš Mažeikių.

Ladies Go Pro įskaitoje, kurioje dalyvavo jau turinčios patirties komandos, 3-iąją vietą pelnė „Geri genai“ iš Jonavos, 2-ąją – vilniškių-alytiškių ekipažas „Ladies Power“, 1-ąją – „AAAguonėlės“ iš Kelmės.

Ladies Go šeimų įskaitoje ekipažas „Balta gulbė“ iš Vilniaus pelnė 2-ąją vietą, „Firefox“ iš Vilniaus atiteko 1-oji vieta.

Ladies Go porų įskaitoje 3-iąją vietą iškovojo „Numb nuts“ ekipažas iš Utenos, 2-ąją – „Born for Rally“ iš Vilniaus, nugalėjo vilniečiai „Grybautojai“.

Geriausiai pasirodžiusiems absoliučioje įskaitoje – ekipažui „Born for Rally“, užėmusiam 3-iąją vietą, „Grybautojams“, laimėjusiems 2-ąją vietą, ir nugalėtojams – šeimyniniam trio, ekipažui ,,AAAguonėlės“ – apdovanojimus įteikė AB „ORLEN Lietuva“ generalinio direktoriaus pavaduotojas gamybinės veiklos valdymui Audrius Daugnora.

Parengta pagal Jurgos Anusauskienės pranešimą

Jurgos Anusauskienės nuotr.

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode