Sprogimas

Pirkinių grąžinimas – paprastesnis, negu galima įsivaizduoti

Pastaruoju metu internetinė prekyba itin smarkiai išpopuliarėjo. Ir vis daugiau žmonių renkasi apsipirkimą tokiu būdu vietoj to, jog vyktų į realią parduotuvę ir ten išsirinktų būsimą pirkinį. Kadangi tai leidžia sutaupyti labai daug laiko. O įsigyti daiktai pristatomi tiesiai į namus. Tačiau gali pasitaikyti ir tokių atvejų, kai įsigytas pirkinys netinka. Ir visai nesvarbu ar tai drabužis, ar kažkoks kitas daiktas. Tokiu atveju norint atgauti pinigus reikia jį grąžinti. Bet nereikėtų jaudintis, kadangi net ir tuomet į parduotuvę vykti nereikės. Yra keli žymiai paprastesni bei patogesni variantai.

Viskuo pasirūpina pardavėjas

Labai dažnai prekės grąžinimas yra pardavėjo atsakomybė, juk svarbiausia, kad klientas liktų patenkintas. Todėl kai kuriais atvejais tiesiog užtenka kreiptis į pardavėją ir jis išsprendžia visus klausimus. Tokiu atveju labai dažnai pirkinio paimti atvyksta kurjeris, o jums reikia tiesiog jam perduoti dėl vienos ar kitos priežasties netikusį daiktą. Ir nors tai atrodo labai patogu, tačiau visgi tenka tartis su kurjeriu ir derintis dėl atvykimo laiko. Todėl paskutiniu metu vis populiaresnis tampa grąžinimas per paštomatus.

Tokiu atveju nereikia rūpintis dėl laiko, kadangi paštomatai dirba ištisą parą. Tad jums belieka patogiu metu į juos įdėti prekę ir ji bus išsiųstą pardavėjui. Be to, kai kuriais atvejais netgi nereikia susisiekti su pačiais pardavėjais. Kadangi viskuo gali pasirūpinti tuo užsiimančios svetainės. Jos yra savotiški tarpininkai tarp pardavėjų ir jų klientų. Ir būtent jie garantuoja, kad tiek vieni, tiek kiti liktų patenkinti.

Decathlon prekių grąžinimas, per kiek laiko reikia tuo pasirūpinti?

Kiekviena parduotuvė taiko individualius standartus šiuo klausimu, todėl ir trukmė, po kiek laiko dar įmanoma atgauti pinigus kiekvienu atveju gali skirtis. Šiuo atveju labai daug priklauso nuo to ar turite pirkimo čekį, ar pirkote daiktą naudodamiesi Decathlon paskyra. Pastaruoju atveju įmanoma atgauti pinigus ir sėkmingai išsiųsti prekę pardavėjui net praėjus iki 365 dienų po jos pirkimo. Todėl problemų dėl to tikrai neturėtų kilti. Tuo labiau, kad tam nereikia netgi pirkimo čekio. Tačiau turint tik jį taip pat galima grąžinti pirkinius. Tiesa, tokiu atveju laikotarpis, per kurį įmanoma tą padaryti yra trumpesnis, iki 30 dienų. Bet net ir šiuo atveju laiko turėtų pakakti.

Kaip greitai galima atgauti pinigus?

Dažniausiai tai nėra ilga procesas. Ir visai nesvarbu ar daromas sil prekių grąžinimas, ar kažkurios kitos parduotuvės. Naudojantis tarpininkų paslaugomis, kurie suteikia galimybę prekes išsiųsti paprasčiausiai jas įdedant į artimiausią paštomatą, pinigai klientą turėtų pasiekti per 72 valandas. Tiesa, šis laikas skaičiuojamas nuo tada, kai daiktas pasiekia pardavėjo sandėlį. Tačiau iki tol procesas taip pat bus sklandus ir užtruks tik tiek, kiek keliaus siunta. Taigi, galima drąsiai sakyti, jog nereikėtų nerimauti dėl išleistų pinigų ir tai, kad jų reikės ilgai laukti. Kadangi procesai yra optimizuoti taip, jog klientas juos atgautų kaip įmanoma greičiau. Kas kartu yra patogu ir pačiam pardavėjui.

21-312

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode