Sprogimas

Skelbiama atranka į nemokamus laivavedžių kursus

Vidaus vandens kelių direkcija informuoja, kad skelbiama atranka į laivavedžių kursus, siekiant gauti tarptautinį motorinio pramoginio laivo be galios apribojimo vidaus ir jūros vandenyse laivavedžio pažymėjimą. 

Tokiu būdu norima sukurti turistinį vandens kelią (trasą), jungiantį Lietuvą ir Lenkiją Augustavo kanalu ir Nemuno upe, skatinti saugesnį turizmą ir populiarinti tvarų gamtos bei kultūros paveldo objektų lankymą. Taip pat siekiama padidinti turizmo srautus ir ilgesnį turistų buvimą pasienio regione bei paspartinti turizmo po pandemijos atsigavimą.

Laivavedžių kursų programą sudaro: teoriniai (123 val.) ir praktiniai (27 val.), įskaitant 12 val. praktinio vairavimo, mokymai. Iš viso kursų trukmė – 150 val., pagal numatytus kriterijus atrinktiems asmenims – nemokami.  

Teoriniai mokymai planuojami Alytuje, praktiniai mokymai – mokymų paslaugą teikiančios įstaigos bazėje.

Paraiškos priimamos iki š. m. balandžio 30 d. pabaigos, el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. (kopija – Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.). 

Daugiau informacijos rasite čia.

Susisiekimo ministerijos nuotrauka

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode