Sprogimas

Veganiška šokoladinė tarta



Įdarui

Pagrindui

Gaminimo eiga

  1. Migdolus, kokoso drožles, datules, kakavą ir aliejų sutrinkite maisto smulkintuvu iki drėgnos masės. Paskleiskite tartos formoje ir gerai suspauskite.
  2. Palikite šaldiklyje 10-15 minučių.
  3. Kokosų pieną su medumi pašildykite iki virimo pradžios.
  4. Supilkite ant susmulkinto šokolado, palikite 30 sekundžių ir sukamaisiais judesiais išmaišykite iki vientiso, blizgaus ganašo.Ištraukite sustingusį pagrindą iš šaldiklio, supilkite paruoštą įdarą.
  5. Lengvai patrankykite formą, kad išeitų susidarę oro burbulai.
  6. Palikite šaldytuve keletui valandų arba šaldiklyje 1 valandą, kol sustings.
  7. Prieš patiekiant, išimkite iš šaldiklio ir palikite 10-15 minučių, kad atitirptų.
  8. Papuoškite braškėmis, avietėmis ar kitomis uogomis.




Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode