Parama dėkojame




Sprogimas

Labai skani lašiša tešloje su kreminiu sūriu ir špinatais

 

INGREDIENTAI:

 PORCIJŲ SKAIČIUS: 4

1 pakelis          

sluoksniuotos tešlos

500 gramų       

lašišų filė be odos

150 gramų       

špinatų

150 gramų       

filadelfijos sūrio

1 vienetas        

kiaušinių

1 skiltelė          

česnako

1 žiupsnelis      

sezamo

šiek tiek           

druskos

šiek tiek           

pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

 PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 1 VAL.

1.Įkaitinkite orkaitę iki 200 C laipsnių.

2.Suberkite špinatus į kiaurasamtį, nuplaukite. Užvirinkite pilną virdulį vandens ir verdančiu vandeniu palengva nuplikykite špinatus kiaurasamtyje. Jie susitrauks. Nupilkite šaltu vandeniu, kad atvėstų. Rankomis gerai negręžkite špintus, kad būtų kuo sausesni ir labai smulkiai sukapokite peiliu.

3.Dubenėlyje šakute išpurenkite Philadephia sūrį, sumaišykite su špinatais, pertrintu česnaku ir pagardinkite druska bei pipirais.

4.Išvyniokite sluoksniuotą tešlą ir padalinkite į dvi dalis. Vieną dalį dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, ant tešlos dėkite lašišą ir ant jos užtepkite špinatų ir sūrio mišinį. Atrąją sluoksniuotos tešlos dalį dėkite ant viršaus ir užspauskite galiukus. Patepkite viršų plaktu kiaušiniu ir paberkite sezamo sėklomis.

5.Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol gražiai paruduos.

Lamaistas.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode