Sprogimas

Pica kitaip - plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu

 

Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu

Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu   Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu   Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu   Plėšomas picos pyragas su kumpiu ir sūriu

Autorius apie receptą: Šiam receptui naudojau pirktinę picai skirtą tešlą, nes jos tiesiog turėjau, bet drąsiai galite naudoti naminę picos pado tešlą arba ją pakeisti sluoksniuota bemiele tešla, (...daugiau) Anželika Stančikienė‎

INGREDIENTAI:

 PORCIJŲ SKAIČIUS: 4

400 gramų       

picos tešlos (arba sluoksniuotos)

150 gramų       

rūkyto kumpio

100 gramų       

sūrio

0.5 vieneto      

svogūnų (nedidelio)

0.5 vieneto      

saldžiosios paprikos

šiek tiek           

saulėje džiovintų pomidorų (nebūtina)

šiek tiek           

pomidorų padažo

šiek tiek           

raudonėlio (arba baziliko)

PARUOŠIMO BŪDAS:

 PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 45 MIN.

1.                        Tešlą išvyniokite, šiek tiek pakočiokite, kad būtų plonesnė. Patepkite pomidorų padažu, pabarstykite prieskoninėm žolelėm.

2.                        Ant tešlos išdėliokite kumpio griežinėlius, apibarstykite tarkuotu sūriu, užberkite smulkiai pjaustyto svogūno ir paprikos, saulėje džiovintų pomidorų.

3.                        Standžiai susukite į vyniotini ir supjaustykite gabaliukais. Gabaliukus glaudžiai sudėliokite į aliejumi pateptą kepimo indą vieną šalia kito. Kepkite 190 C laipsnių orkaitėje apie 20 - 30 minučių, kol bus auksinės spalvos.

Lamaistas.lt

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode