RETRO

Patarimai, kurie padės pasirinkti figūrai tinkamą maudymosi kostiumėlį

Jau vasara! Laikas už visą sunkų darbą tinkamai maitintis ir mankštintis apdovanoti atpalaiduojančia kelione į paplūdimį ar vakarėliu prie baseino. Be to, lauke karšta! Vanduo tave šaukia. Žinau, ką tu galvoji: nieko panašaus į maudymosi kostiumėlį, kuris atskleistų visus tuos trūkumus, kurie varo mus iš proto. Na, o prieš pasirinkdami slėptis po savo kūno formomis, eikite į parduotuves (ar internetą), kad surastumėte jums tinkantį kostiumą. Norint rasti gerai atrodantį maudymosi kostiumėlį, svarbiausia žinoti, koks dizainas ir spalvos subalansuoja jūsų kūno formas.

Ar jūsų klubai platesni už juosmenį, ar juosmuo didesnis už klubus? Ar turite didelį biustą? Nesijaudink. Žemiau raskite savo kūno formas, kad sužinotumėte, kaip rasti tobulą maudymosi kostiumėlį. Apverstas trikampis: pečiai ir (arba) krūtinė platesni nei klubai. Strategija: nuleiskite akis žemyn, toliau nuo pečių. Dizainas: padidinkite apatinę kūno dalį, kad subalansuotumėte arba sumažintumėte didesnę viršutinę dalį. Tai galite padaryti pasirinkę kostiumus plačiomis petnešėlėmis, raštus, kurie traukia akis žemyn, sijonus, šoninius dryžius arba „berniuko kirpimo“ apatinius.

Stačiakampis: subalansuotas klubų ir pečių plotis be apibrėžto juosmens. Strategija: apibrėžkite juosmens liniją kurdami kreives. Dizainas: tokios detalės kaip princesės siūlės, apmušalai ir diržai padeda sukurti kreives. Taigi ieškokite kostiumų su nuleidžiamu jungu juosmeniu, princesiškomis siūlėmis, apatinio trikotažo petnešėlėmis, įstrižomis linijomis ir raštais bei diržais ar varčia. Venkite vientisų spalvų. Trikampis: klubai plačiau už pečius ir (arba) krūtinę. Strategija: pakelkite akis aukštyn, toliau nuo klubų. Dizainas: norite ieškoti kostiumų, kurie plonintų apatinę kūno dalį ir atkreiptų dėmesį į viršutinę kūno dalį. Formos iškirptės ir biusto detalės yra svarbiausia. Šios formos kostiumai taip pat turės priekinį užtrauktuką, tamsesnių arba vientisų spalvų apačią ir empire stiliaus juosmenį. Apskritimas: juosmuo didesnis nei krūtinė ir klubai. Strategija: sukurkite apibrėžto juosmens iliuziją. Dizainas: ieškokite kostiumų, kurie plonina apatinę kūno dalį ir sukuria liekninančią juosmens liniją.

Ir štai paslaptis visoms kūno formoms: jei kostiumas priverčia akis aprėpti visą kostiumą vienu metu, jūs turite puikų pasirikimą. Pavyzdžiui, jei kostiumas su gėlėmis, akys judės nuo gėlės prie gėlės, niekada nesutelkdamos dėmesio į vieną sritį.

22-0628s

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode